Et nyt laeringsteknologi.dk

Det er efterhånden et stykke tid siden der har været nyt på laeringsteknologi.dk. Vi har bl.a. haft travlt med at udvikle sitet: Appstilopgaven.dk, som nu bliver knyttet tæt sammen med laeringsteknologi.dk

cirkel 3 med webadresseApps til opgaven er et kæmpe katalog over mere end 220 gratis tjenester, apps og software til fordelt på forskellige opgavetyper og de mest gængse computere, smartphones og tablet. Sitet er udviklet både til elever og lærere, og det gør det muligt at eleverne selv kan finde applikationer som de kan bruge til netop den opgave de står overfor – på den enhed de har i tasken eller i hånden.

Mere end 2100 undervisere og elever er i dag oprettet som brugere på “Apps til Opgaven”. Du kan læse mere om Apps til Opgaven her:

Læs mere om Apps til Opgaven

 

Nyhedsblog

Fremadrettet vil laeringsteknologi.dk fungere som nyhedsblog for Apps til Opgaven, og du kan derfor følge med i nye applikationer ved at følge denne blog på Facebook, Google+ eller Twitter. Klik på de sociale ikoner i menuen og vælg “følg” eller “synes om”.

atooglaertek

Der vil selvfølgelig også være nye didaktiske artikler og eksempler fra praksis når vi falder over noget spændende og inspirerende.

Tak til alle jer der har læst artikler på laeringsteknologi.dk ind til nu, og vi byder de undervisere der allerede bruger Apps til opgaven velkommen på sitet.

De bedste hilsner

CFU

Ture Reimer-Mattesen

Pædagogisk konsulent og lærer med arbejdsområde inden for læringsteknologi.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *